Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Reglament

ARTÍCLE 1. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club Atletisme Sant Boi, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Llobregat organitzen el 14è Cros Solidari per la Salut Mental que se celebrarà el diumenge 20 d’octubre de 2019 a partir de les 9.30 hores, al Parc Metropolità de La Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.


ARTÍCLE 2. Els horaris i distàncies de les diferents curses i categories es troben indicades en l’apartat HORARIS d’aquesta pàgina web.


ARTÍCLE 3. Procés d’inscripció.

Cros OPEN PROMOCIÓ. Inscripcions gratuïtes.
Categories: Educació Infantil, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil
– Atletes participants en els Jocs Esportius Escolars: realitzaran la seva inscripció a través del programa PlayOff del CEBLLOB.
– Atletes que no participen en els Jocs Esportius Escolars: mitjançant el formular d’inscripció de l’apartat INSCRIPCIONS.
Consulteu l’apartat HORARIS amb atenció. Enguany s’ha realitzat un canvi de format en les curses i horaris. Per facilitar l’organització, en el dorsal trobareu la cursa i l’hora de sortida indicada.
El període d’inscripció finalitzarà el dimecres 16 d’octubre a les 23.30 hores.

VOLTA SOLIDÀRIA PER LA SALUT MENTAL
Oberta a tothom, participants del Cros i familiars/acompanyants.
En aquesta volta es dona l’oportunitat de córrer o caminar a tothom per compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure, donant suport alhora a la salut mental, eix central d’aquesta activitat esportiva.
El dia del cros hi haurà una carpa on tothom que ho desitgi podrà fer un donatiu destinat a programes solidaris i de recerca que duu a terme el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. També es poden fer donatius a través del número de compte bancari ES94 2100 0117 9102 0045 7506.

Cros OPEN POPULAR 5K i 10K
Formulari d’inscripció a l’apartat INSCRIPCIONS.
Punt d’inscripció presencial: Secretaria del Club Atletisme Sant Boi, a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda. Horari: dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 hores.
Preu de la inscripció: 12 €. El cronometratge es realitzarà amb LASTTIMING, amb xip d’un sol ús.
El període d’inscripció finalitzarà el dijous 17 d’octubre a les 23.30 hores.


ARTÍCLE 4. Lliurament de dorsals.

– Dissabte 19 d’octubre de 10 a 16 hores, als Jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
– Diumenge 20 d’octubre a partir de les 8.30 hores i fins a 15 minuts abans de la sortida de la cursa corresponent, al Parc Metropolità de la Muntanyeta (zona de sortida).


ARTÍCLE 5. Participació en més d’una cursa.
Cada participant només tindrà dret a participar en una cursa cronometrada. El fet de fer-ho en dues serà penalitzat amb la desqualificació en ambdues proves. Queda exempta la participació en la volta solidària per la salut mental, ja que no és cronometrada i tothom hi pot prendre part.


ARTÍCLE 6. Col·locació del dorsal.
Serà obligatori que tots/es els/les participants portin el dorsal de manera visible durant la cursa. Qui no el porti o el porti doblegat serà desqualificat/ada.


ARTÍCLE 7. Curses simultànies.
A les curses on participin simultàniament mes d’una categoria, hi haurà una classificació individual separada per a cadascuna.


ARTÍCLE 8. Premis.

OPEN PROMOCIÓ (prebenjamí, benjamí i aleví): tindran trofeu les tres primeres posicions absolutes (sense distinció de sexe).

En la línia de treballar per la igualtat d’oportunitats, integrar la perspectiva de gènere en la promoció i organització d’activitats físiques i esportives i fer un esport més coeducatiu aquesta nova proposta de competició es basa en agrupar els/les esportistes per any, sense segregar en funció del sexe.

OPEN PROMOCIÓ (infantil, cadet i juvenil): tindran trofeu les tres primeres posicions masculina i femenina de la cursa.

OPEN POPULAR 5K i 10K: tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta i de cada categoria. Els/les atletes que tinguin trofeu a la categoria absoluta no tindran a la seva categoria.


ARTÍCLE 9. Avituallament i bossa d’obsequis.
Hi haurà avituallament líquid per a tots/es els/les participants i una bossa d’obsequis gentilesa dels col·laboradors, a més de la samarreta tècnica commemorativa.


ARTÍCLE 10. Reclamacions.
Les reclamacions es faran per escrit i s’hauran d’acompanyar de 30 euros, com a dipòsit, el qual serà retornat en cas que la reclamació sigui acceptada. Les decisions de l’organització seran inapel·lables, tot i que es poden reconsiderar les seves decisions en cas que es presentin noves evidències concloents.


ARTÍCLE 11. Les curses només podran ser suspeses en cas que, per inclemències meteorològiques o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització. Si aquesta fos suspesa no seran retornats els diners de les inscripcions, ja que la finalitat de la recaptació és solidària.


ARTÍCLE 12. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt d’acord amb el reglament de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme i la normativa comarcal de competició del Consell Esportiu del Baix Llobregat.


ARTÍCLE 13. Tractament de dades de caràcter personal
En inscriure’s al cros els/les participants donen el seu consentiment perquè el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi o el Club Atletisme Sant Boi, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el/la participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit al Departament de Comunicació i Relacions Institucionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, C. Doctor Antoni Pujades, 42 de Sant Boi de Llobregat.


ARTÍCLE 14. Imatge personal.
La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/es. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà. La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi i el Club Atletisme Sant Boi.


ARTÍCLE 15. Responsabilitat.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi i el Club Atletisme Sant Boi no es faran responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/es durant aquesta competició.


ARTÍCLE 16. Estat de salut.
La persona que formalitza la inscripció al cros manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l’activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.


ARTÍCLE 17. Acceptació del reglament.
La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que perceptua aquest reglament.

Reglament disponible en format PDF

A %d blogueros les gusta esto: